| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| FST 509 | Industrıal Mıcrobıology D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 205 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 540 | Endüstriyel Mikrobiyoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 314 | Enstrümantal Analiz D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 432 | Gıda Biyoteknolojisi D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 432 | Gıda Biyoteknolojisi D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 541 | Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 205 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 802 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 314 | Enstrümantal Analiz D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 432 | Gıda Biyoteknolojisi D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 541 | Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 912 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 805 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 205 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 314 | Enstrümantal Analiz D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 432 | Gıda Biyoteknolojisi D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 205 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 805 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 314 | Enstrümantal Analiz D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 432 | Gıda Biyoteknolojisi D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 541 | Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 205 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 807 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 314 | Enstrümantal Analiz D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 432 | Gıda Biyoteknolojisi D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 831 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| FST 805 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 205 | Gıda Kimyası ve Biyokimyası D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 401 | Gıda Mühendisliği Tasarımı D+U : (0+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 497 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 540 | Endüstriyel Mikrobiyoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
aysea@sakarya.edu.tr(264) 295 5464